forsidebilde-garasjen

GARASJEN

Garasjen er Søgne Misjonskirkes ungdomsarbeid, og er åpent for alle som går i åttende klasse og oppover. Vi samles annenhver fredag fra kl.19-22.30. Fra kl.22.30 og utover fortsetter det med Garasjen Pluss for videregående og oppover.

Garasjen er en plass hvor vi samles for å ha det gøy, leke, kose oss og bli bedre kjent med hverandre og Jesus. Garasjen skal være et sted hvor det er trygt og gøy å være for ungdommer i et rusfritt miljø. Vi ønsker å bli kjent med hverandre og Jesus, og alle er velkomne.

Vi drar også på turer og finner på andre ting som paintball, cupcake-kveld, julebord osv. Det er stort sett ungdommene selv som setter agendaen for hva vi gjør.

DU er velkommen!

Program for høsten 2017:

- 15.sept - GARASJEN. Tema: Sex og kjærlighet. Talere: Johnny og Kristine Omdal + Q&A for Garasjen Pluss

- 29.sept - Ingen Garasjen pga. høstferie

- 13.okt - GARASJEN. Oddvin taler.

- 20.okt - GARASJEN. India teamet deler fra India

- 27.okt - GARASJEN.

- 10.nov - GARASJEN

- 24.nov - GARASJEN