forsidebilde-garasjen

GARASJEN

Garasjen er Søgne Misjonskirkes ungdomsarbeid, og er åpent for alle som går i åttende klasse og oppover. Vi samles hver fredag fra kl.20.00 til ca.23.00.

Garasjen er en plass hvor vi samles for å ha det gøy, leke, kose oss og bli bedre kjent med hverandre og Jesus. Garasjen skal være et sted hvor det er trygt og gøy å være for ungdommer i et rusfritt miljø. Vi ønsker å bli kjent med hverandre og Jesus, og alle er velkomne. Vi begynner med møte kl.20 og etter møtet blir det kafe, noen ganger middag og gøye leker og aktiviteter. Håper vi ses :)

DU er velkommen!

Program for høsten 2018 (oppdateres fortløpende):

17.aug - GARASJEN - Silje Larsen taler om identitet, Reset har lovsang og det blir grilling etter møtet

24. aug - GARASJEN

31.aug - GARASJEN

7.sept - GARASJEN AVLYST pga været!!

14.sept - GARASJEN - Tormod Bakkevold taler

21-23.sept - BARNEFESTIVALEN (Denne helgen blir det ikke Garasjen, men du kan bli med som CREW på Barnefestivalen. Mer info her: http://sognemisjonskirke.no/crew-2016 )

28.sept - GARASJEN Filmkveld (Ta med camingstol og pledd - vi ser film i Garasjen)

5.okt - GARASJEN Vitnemøte/Lovsangskveld