ekteskapskurs

Ekteskapsarbeid

Søgne misjonskirke har som mål å være en menighet med fokus på relasjoner, ekteskap og samliv.

Gjennom samlinger, kurs og samtaler ønsker vi å være til hjelp for par som skal gifte seg og for ekteskap som har vart en stund. Vi har tro på at forebyggende tiltak legger et godt grunnlag for et godt og livslangt samliv.
Det er likevel ikke alltid at det går som man har håpet og planlagt. Noen av oss har erfart at ekteskapet går i stykker og vi ønsker å være en menighet som våger å være nær, midt i den sorgen som et samlivsbrudd er.

Ta gjerne kontakt med pastor, lederskap eller kontaktperson for mer informasjon eller en samtale.  Vi har flere i menigheten som ønsker å være til hjelp!

Fast arrangement på kalenderen:
Temadag – en dag om ekteskapets høydepunkter og bølgedaler

• Lørdag 10.november 2018 (12-16)
    Ansvarlig: Anita Amble, Ulike innslag, à ca 10 - 40 minutters varighet. For alle som er interessert

Etter behov:

• «Å bli ett – førekteskapelig veiledning»
  • 7 kvelder for 2. Syv kurskvelder for par, med god undervisning og mat

Samtaler/veiledning med ektepar evt. én til én
Kontaktperson: Anita Amble, anita.amble@gmail.com, mobil 45610372