Jaktlaget

"Søgne Kristne Sang og Jaktlag" ("Jaktlaget") startet i en jaktstue på Sangvik, hjemme hos Øystein Olsruds foreldre i 2001. De var da 3-4 jaktkamerater som startet opp med å synge litt av de gamle evangeliske sangene. Disse sangskattene var de vokst opp med, og en av korets visjoner er å bringe disse sangene videre til kommende generasjoner.
Koret er et mannskor, og består i dag av vel 30 mannfolk i alle aldre. Deltakerne er fra 20 til 70 år og kommer fra de fleste menigheter i Søgne og omegn. Det øves i Søgne Misjonskirke en mandag innimellom, men de liker aller best å dra av sted for å synge, så dermed blir det med de ca 3-4 øvelsene i semesteret. Man følger stort sett skolens rute og har ca. 10 sangoppdrag i halvåret. Koret har også utgitt egen CD.

"Jaktlaget" ønsker å bygge et sterkt åndelig fellesskap, og deres klare intensjon med å drive koret er å bringe ut dette enkle budskapet gjennom sine sanger og med det være med å bidra til at folk blir frelst.

I dag er de et "Jaktlag" med jegere for Herren, som er stolte av det de får lov til å være med på, i arbeidet for Gud.
 Ønsker DU å bli med i koret ta kontakt på mob 90 12 94 14, eller på oystein@elements.as