barnekirka-pg-tweenskirka-samme-logo

Hjemmekirke!

Hva nå? Hva gjør vi når vi ikke kan komme sammen som vanlig?

Vi gjør det hjemme!

Her vil det komme tips, leker og aktiviteter som dere kan bruke hjemme. Hvis du har noen gode idéer selv, send oss en mail på hanna@sognemisjonskirke.no

Tips 1. Chris Duwe sender anti-kjede-program hver dag kl 12, unntatt lørdager, og har Barnekirke på søndager til samme tid.

Tips 2. Bli med i Facebook-gruppa "hjemmekirke for barn og familie" og få masse tips der!

Tips 3. Viggo Klausen har laget andakter for voksne som vil dele troen med barna sine. Anbefales!

Tips 4. Vi har laget vår egen Facebook-gruppe, "Barne- og Tweenskirka Søgne Misjonskirke". Der vil det komme forslag til hjemmekirke, leker og aktiviteter etterhvert.

Tips 5. Lag din egen gudstjeneste eller andakt! Vær kreativ! Det trenger ikke å se ut som det pleier å gjøre. Hva med en frokostbønn under spisebordet? Eller en andakt fra hengekøya? Send oss en mail eller melding på Facebook og fortell hva dere finner på!

Siden vil opdateres med nye tips etterhvert!