Veibeskrivelse og kart

Kommer du fra Kristiansand følger du E-39 forbi Tangvall (Du ser da Esso-stasjonen på venstre hånd).
Ta til venstre i første avkjørsel mot Lunde. Etter ca 10m holder du mot venstre i T-krysset (Ikke mot Ålo, Trysnes) til Lunde. Du kjører da under E-39 du kom fra. I nytt T-kryss tar du igjen til venstre etter broen og følger Lohneveien rett fram til du har Søgne Misjonskirke på din venstre hånd. Velkommen!

Kommer du vestfra – fra Mandal – følger du E-39 og tar av til høyre mot Lunde. Etter ca 10m tar du mot venstre i T-krysset (Ikke mot Ålo, Trysnes) til Lunde. Du kjører da under E-39 du kom fra. I nytt T-kryss tar du igjen til venstre etter broen og følger Lohneveien rett fram til du har Søgne Misjonskirke på din venstre hånd. Velkommen!

Klikk her for større kart. (Linken åpner et nytt vindu)