11362-tentro.gif

Tentro

Niendeklassinger! Bli med på Tentro, et utrolig bra konfirmasjonsalternativ. Du kan være med uavhengig av om du ikke går i menigheten her eller er medlem noe annet sted. Det er heller ikke noe krav om å være døpt.

Tiden på Tentro er derimot fylt med undervisning om Gud og Jesus, mange fantastiske ungdommer, og uforglemmelige opplevelser gjennom blant annet tur til Polen. Men like viktig er fellesskap med andre jevnaldrende, og muligheten til selv å få tenke, stille spørsmål og komme med innspill. Vi har alle noe å bidra med i fellesskapet!

Tentro er et samarbeid mellom Søgne Misjonskirke og Oasen Bibelsenter. I Norge har vi en flott tradisjon hvor mange velger å lære mer om Gud og tro i overgangen fra barn til ungdom. Vi ønsker alle i konfirmasjonsalder velkommen til å delta på vårt alternativ til konfirmasjon, Tentro.

I tillegg til Tentro-samlingene vil elevene bidra på et ungdomsmøte på Garasjen i Misjonskirka en gang i måneden. Vi reiser også på tre turer i 2018/2019! Vi reiser på bli-kjent tur, felles konfirmanttur til Vegårtun i oktober, og i vinterferien reiser vi til Polen sammen med Euromission. Her bidrar ungdommene i møter med dans, drama, sang osv, og gir ut mat til fattige familier. Det er en tur som gjør inntrykk.

Vi ønsker at alle skal kunne være med, og jobber derfor for å gjøre turene billigst mulig. Konfirmantene har tidligere år jobbet dugnad og solgt vafler til inntekt til turen.

Vi begynner med samlinger i slutten av august, og avslutningsgudstjenesten er 12. mai 2019. Du vil få mer info på mail når påmeldingen er registrert.

Viktige datoer:

21.aug kl.19 - Foreldremøte og Bli-kjent samling. Hvis du vil høre mer om opplegget vårt og se om dette er noe for deg eller din ungdom er du også hjertelig velkommen på denne samlingen.

31.aug-2.sept  Bli kjent tur til Skogtun :)

11.sept kl.18-20 - Tentro samling

Velkommen til Tentro!

Meld deg på tentro 2018/2019 her:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuBot95VmU4sb_93rx_UVFpZW3gyu4KrIFkm8vliZIdUX4TQ/viewform?usp=sf_link