11362-tentro.gif

Tentro

Niendeklassinger! Bli med på Tentro, et utrolig bra konfirmasjonsalternativ. Du kan være med uavhengig av om du ikke går i menigheten her eller er medlem noe annet sted. Det er heller ikke noe krav om å være døpt.

Tiden på Tentro er derimot fylt med undervisning om Gud og Jesus, mange fantastiske ungdommer, og uforglemmelige opplevelser gjennom blant annet tur til Polen. Men like viktig er fellesskap med andre jevnaldrende, og muligheten til selv å få tenke, stille spørsmål og komme med innspill. Vi har alle noe å bidra med i fellesskapet!

Tentro er Søgne Misjonskirkes konfirmasjonsarbeid. I Norge har vi en flott tradisjon hvor mange velger å lære mer om Gud og tro i overgangen fra barn til ungdom. Vi ønsker alle i konfirmasjonsalder velkommen til å delta på vårt alternativ til konfirmasjon, Tentro.

I tillegg til Tentro-samlingene vil elevene bidra på et ungdomsmøte på Garasjen i Misjonskirka en gang i måneden. Vi reiser også på to turer i 2017/2018! Vi reiser på felles konfirmanttur til Vegårtun 27.-29. oktober, og i vinterferien reiser vi til Polen sammen med Euromission. Her bidrar ungdommene i møter med dans, drama, sang osv, og gir ut mat til fattige familier. Det er en tur som gjør inntrykk.

Vi ønsker at alle skal kunne være med, og jobber derfor for å gjøre turene billigst mulig. Konfirmantene har tidligere år jobbet dugnad og solgt vafler til inntekt til turen.

Vi begynner med samlinger i begynnelsen av september, og avslutningsgudstjenesten er 13. mai 2018. Du vil få mer info på mail når påmeldingen er registrert.

Lurer du på noe, ta kontakt med ungdomspastor Julie Cassese Eikaas. Påmelding skjer ved å sende e-post til henne.

Velkommen til Tentro!