Barnefestivalen

BARNEFESTIVALEN 2021: 22.-24. Oktober

Velkommen til Barnefestivalen 2021 - en ”bo hjemme”-leirhelg for 2.-7. klasse!

Påmeldingen er åpen mellom 8. september og 15. oktober, på checkin.no

FESTIVALPROGRAM

Fredag 22. Oktober

17.30     Innregistrering
18.00     Festivalsamling
19.00     Kveldsmat
19.15     Henting

Lørdag 23. Oktober

11.00     Festivalsamling
12.00     Supervalg m/ medbrakt niste
15.30     Middag
16.00     Festivalsamling
17.30     Henting

Søndag 24. Oktober

11.00     Åpen Avslutning 1
14.00     Åpen Avslutning 2

NB! Vi gjennomfører festivalen kun dersom smittevern kan følges. Dersom festivalen må avlyses på kort varsel grunnet Covid-19, vil deltakeravgiften refunderes.

På grunn av korona, gjør vi festivalen hakket enklere i år. Vi har færre aktiviteter (Supervalg) å velge mellom, og tar inn færre deltakere, men det vil uansett bli en skikkelig, fantastisk festival, som vi har gledet oss til i to år! Bli med da vel!

For 8. klasse + har vi Crew, festivalens ”back bone”. Les mer om Crew her

Barnefestivalen i Søgne Misjonskirke

SUPERVALG 2021

01. BAKING OG HOBBY - Her skal det bakes og smakes, skapes og ha det gøy med kreative ting!

02. BALLSPILL - Her får du teste ut flere ulike ballspill, som for eks. fotball, volleyball, basket etc

03. DREAM TEAM - speideraktiviteter. Ta med redningsvest.

04. MESTERNES MESTER - Løs oppgaver og delta i konkurranser sammen med laget ditt. Hvem klarer å holde ut lengst?

05. KOKKER PÅ TUR - Bli med på å lage mat på et stort militærfeltkjøkken til hele festivalen, med to av våre erfarne kokker. Bon appetit!

06. IKKE GJØR DETTE HJEMME - Masse gøye eksperimenter, som av og til flyr høyt, andre ganger smeller de!

07. KLATRING - Klatring i Søgne Klatreklubb sine lokaler

08. KLATRING, VIA FERRATA - Kun for 7. klassinger. Hvis været tillater det, blir det klatring i Via Ferrata til Søgne-skiltet. Hvis ikke, klatrer denne gruppa sammen med gruppa i Søgne Klatreklubb.

09. AQUARAMA - Trives du som fisken under vann? Da er dette gruppa for deg!