Vi søker etter ny pastor

Er du Søgne Misjonskirkes nye hovedpastor?

Søgne misjonskirke er en allsidig flergenerasjonsmenighet i vekst. Vi har i dag 400 medlemmer og en stab med 3 årsverk fordelt på 7 ansatte. Vi har mange frivillige, et stort barne- og ungdomsarbeid og brann for misjon. Samfunnsengasjement er også et av våre fokusområder blant annet gjennom integreringsarbeidet Åpent Hus. Menigheten står for et klassisk bibelsyn og er nytenkende i form.

Vi skal ansette ny hovedpastor i 100% stilling. Du vil da bli med og bygge menigheten videre. Vi tror du er en nytenkende, samlende og relasjonsorientert person med stort hjerte for alle generasjoner og livssituasjoner. Vi tror også at du har en brann for å vinne mennesker for Jesus og gjøre dem til disipler.

Som hovedpastor blir du teamleder for stab, en stor gjeng engasjerte og frivillige medarbeidere og del av et fremoverlent lederskap. Du er tro mot menighetens visjon og verdier.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

• Du har et hyrdehjerte for flokken.

• Du er en engasjerende og relevant forkynner.

• Du mestrer godt å kommunisere med ulike aldersgrupper.

• Du har evne til å lede gjennom andre og trives med å gjøre andre gode.

• Du er god på organisasjonsutvikling, og sammen med lederskap, stab og frivillige er du en pådriver i utviklingen av menigheten.

• Du har relevant utdannelse og erfaring.

• Du er gjerne tilknyttet Misjonskirken Norge, men dette er ikke en forutsetning.

Lønn og arbeidsvilkår i samsvar med Misjonskirken Norges tariff. Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist: 31.oktober 2021

Virker dette spennende?

Ikke nøl med å kontakte leder av lederskapet Bjørn Severinsen for videre samtale. tlf. 932 11 144.

Søknad med CV sendes til Bjørn Severinsen bkseverinsen@gmail.com

Se også vår hjemmeside: www.sognemisjonskirke.