Barnefestivalen

 

 

 

BARNEFESTIVALEN 2023: 8.-10. September

 

Velkommen til Barnefestivalen 2023 - en ”bo hjemme”-leirhelg for 2.-7. klasse!

Påmelding via checkin,  åpen frem til 01.09.2023, kl. 23:55. Du finner siden for påmelding her

Pris: 350 kr 

For 8. klasse + har vi Crew, festivalens ”back bone”. Les mer om Crew her

Spørsmål? Send mail til sognebarnefestival@gmail.com

 

FESTIVALPROGRAM

Fredag 8. September

17.30     Innregistrering
18.00     Festivalsamling
19.00     Kveldsmat
19.30     Henting

Lørdag 9. September

11.00     Festivalsamling
12.00     Supervalg m/ medbrakt niste
15.30     Middag
16.00     Festivalsamling
17.30     Henting

Søndag 10. September

11.00     Åpen Avslutning 1
14.00     Åpen Avslutning 2

 

Se film fra festivalen her!

 

Bilde

 

SUPERVALG 2023

01. Baking & Hobby. Her får du bake litt (og kaaanskje slikke skålen etterpå) og lage noen artige ting du kan ta med hjem.

02. Ballspill. Ballspill i alle former og varianter! Fotball, basket, volleyball m.m. Husk vannflaske og skift med innesko.

03. Dream Team (4.-7. klasse). Her er det litt forskjellige frilufts- og speideraktiviteter som kano, skyte med pil og bue, grilling med mer. Ta med egen vest!

04. Styrkeprøven. Styrkeprøven er de to gamle gruppene "klatring" og "Mesternes Mester" satt sammen til én. I Styrkeprøven får du teste styrken i både hode, armer og bein, når du skal opp klatreveggen, løse utfordrende oppgaver og jobbe sammen som lag.

05. "Ikke gjør dette hjemme". Her gjør vi spennende, røykfylte og av og til høylytte eksperimenter, som du ikke får lov til å gjøre hjemme! 

06. Frisbeegolf (4.-7. klasse). Prøv dine Frisbee skills i Søgnes skoger! Med dyktige instruktører fra Søgne frisbee klubb får du en flying start i Tinntjønn-løypa. For nybegynnere og viderekomne.

07. Aquarama. Trives du som fisken i vann? Da er Aquarama-gruppa for deg. Du må være 11 år og kunne svømme, eller ha med en voksen som passer på i vannet. Den voksne må betale egen inngangsbillett i AQ.

PSAQ krever 1 voksen per fire barn under 11 år/ikke svømmedyktig. Det er fullt mulig å gå sammen med andre foresatte om å passe barna, sånn at ikke alle voksne må ned i vannet!

08. Dillegruppa. Gruppa for den som elsker å dille og stelle med hår og negler. Vi har fått med oss dyktige folk som kan svinge både neglelakkkost og trylle med hår. Velkommen til Salong Barnefestivalen!

09. Snekring. Lag noe fint med hammer og spik og skruer, sammen med flinke snekkere i snekkerverkstedet deres.  

10. Dans og moro (2.-4. klasse). Her er det dans, lek og moro hele dagen! Dansen dere får lære, vises frem på søndagens festivalsamling.

11. Dans (5.-7. klasse). Våre flinke dansere lærer bort kul koreografi og morsomme trinn, og dansen dere lærer, vises frem på søndagens festivalavslutning. 

12. Festivalkokkene. "Uten mat og drikke, duger helten ikke". Sammen med profesjonelle kokker får du være med å både lage og servere smashings fantastiske hamburgere til hele festivalen, på et stort cateringkjøkken. Hvis du elsker å lage mat og vil lære av de beste, da er dette gruppa for deg!

 


 

Powered by Cornerstone