I Norge har vi en flott tradisjon hvor mange velger å lære mer om Gud og tro i overgangen fra barn til ungdom. Vi ønsker alle i konfirmasjonsalder velkommen til å delta på vårt alternativ til konfirmasjon, Tentro. Du kan være med uavhengig av om du går i menigheten her eller er medlem noe annet sted. Det er heller ikke noe krav om å være døpt.

Tiden på Tentro er fylt med undervisning om Gud og Jesus, og uforglemmelige opplevelser gjennom blant annet tur til utlandet. Men like viktig er fellesskap med andre jevnaldrende, og muligheten til selv å få tenke, stille spørsmål og komme med innspill. Vi har alle noe å bidra med i fellesskapet!

I tillegg til Tentro-samlingene vil elevene bidra på et ungdomsmøte på Garasjen i Misjonskirka en gang i måneden. 

Vi reiser også på flere turer, blant annet bli-kjent tur, felles konfirmanttur til Vegårtun, og i vinterferien reiser vi til utlandet sammen med Euromission. Her bidrar ungdommene i møter med dans, drama, sang osv, og gir ut mat til fattige familier. Det er en tur som gjør inntrykk.

Vi ønsker at alle skal kunne være med, og jobber derfor for å gjøre turene billigst mulig. Konfirmantene har tidligere år jobbet dugnad og solgt vafler til inntekt til turen.

Vi begynner med samlinger i slutten av august, og avslutningsgudstjenesten er som regel andre helg i mai. Du vil få mer info på mail når påmeldingen er registrert.

Velkommen til Tentro! 

Påmeldingslenke: https://forms.gle/AL6NSMors71bVZ6p8

Kontaktperson: Antonio Cassese - 403 99 564 - antonio@sognemisjonskirke.no eller Oasen Bibelsenter sa.spilling@gmail.com

Powered by Cornerstone