Tirsdag 30.mai kl.18 blir det infomøte om Tentro 2023/2024 i Søgne Misjonskirke. Hjertelig velkommen både til dere som vet at barnet deres skal gå på Tentro hos oss og også til deg som ikke har bestemt deg men vil høre mer om opplegget!

Om du ønsker å melde på barnet ditt til Tentro 2023/2024 kan du gjøre det her: https://docs.google.com/forms/d/1QqWwVK94P_ZGuam_Y7R2Hoke2h5eOUGtdnJqiyRrogk/edit 


I Norge har vi en flott tradisjon hvor mange velger å lære mer om Gud og tro i overgangen fra barn til ungdom. Vi ønsker alle i konfirmasjonsalder velkommen til å delta på vårt alternativ til konfirmasjon, Tentro. Du kan være med uavhengig av om du går i menigheten her eller er medlem noe annet sted. Det er heller ikke noe krav om å være døpt.

Tiden på Tentro er fylt med undervisning om Gud og Jesus, og uforglemmelige opplevelser gjennom blant annet tur til utlandet. Men like viktig er fellesskap med andre jevnaldrende, og muligheten til selv å få tenke, stille spørsmål og komme med innspill. Vi har alle noe å bidra med i fellesskapet!

Det vil være samlinger annenhver uke fra august-mai og i tillegg vil ungdommene være med å bidra på Garasjen og delta på noen søndagsmøter i løpet av året. 

Vi reiser også på bli-kjent tur i aug/sep og en lengre tur på våren. De to siste årene har vi vært på Påske Stagedive (misjonskirkens ungdomsleir) og hatt to netter i Danmark med tur til Fårup. Før korona var vi på misjonstur til Polen. Det er ikke helt bestemt enda hvilken tur det blir i 2024. 

Totalprisen for hele tentro året ligger på 7500-8000kr. Da er alle turer og alt inkludert. Vi oppfordrer foreldre/foresatte til å arrangere dugnad for å tjene inn deler av turen. 

Vi begynner med samlinger i slutten av august, og avslutningsgudstjenesten er lørdag 11.mai. Du vil få mer info på mail når påmeldingen er registrert. 

Kontaktperson: 

Julie Cassese - 938 95 190 - julie@sognemisjonskirke.no

Antonio Cassese - 403 99 564 - antonio@sognemisjonskirke.no

 

Powered by Cornerstone