VOKSNE

Hver søndag kl 11.00 i Lohneveien 75, Søgne. Bønnemøte kl 10.20 i 2. etasje før gudstjenestene.
Read more
Annenhver tirsdag i oddetallsuker kl.11.30 er det formiddagstreff for voksne. Velkommen til god lunsj, sang, undervisning og koselig fellesskap!
Les mer her
Hver uke åpner vi dørene til våre hjem og deler liv, tvil og tro med hverandre. Vil du bli med? Les mer på vår BLI MED-side
Les mer her

ALPHAKURS

Søgne Misjonskirke avholder Alphakurs høst og vår. 

Alphakurset er for alle som er interessert i å oppdage hva kristen tro handler om. Kurset består av ca 7 kveldssamlinger på høsten og 8 på våren, med måltid og fellesskap, undervisning  på storskjerm og samtale i grupper. 

Kurset våren 2022 er en fortsettelse fra i høst med 6 nye undervisningsbolker samt en lørdag, men nye kan også melde seg på. Kurset vil vare 8 mandager fra 10. januar til  14 februar kl 19.00-21.15.

Påmelding til Truls Lohne: tlf: 909 52 999. E-post: trulohn@online.no 


 

Ekteskapsarbeid

Ekteskapsarbeidets mål og fokus er at par skal få hjelp til å leve godt sammen. Vi ønsker å støtte par i alle faser i livet – fra de helt unge til de som har vært gift i en årrekke.

 

Les mer her

ÅPENT HUS

Vi har et stort hjerte for våre nye landsmenn og ønsker å vise dem Guds kjærlighet. Vi driver derfor et senter for integrering der vi har flere tilbud.

Les mer her

 

Powered by Cornerstone