Create

CREATE

En kreativ gruppe for 4. klasse t.o.m videregående

Create jobber først og fremst med teater, men også med sang, kulisser, kostymer og andre kreative uttrykk, alt etter hvor vi er i forhold til ulike prosjekter og fremføringer. Vi har ulike prosjekter gjennom året, som deltakerne har mulighet til å delta på. Noen prosjekter er åpne for alle, noen har vi audition til. Barnefestivalen er en av de forestillingene hvor det vil bli holdt audition. Det er derfor ikke gitt at man blir med i skuespillet på Barnefestivalen bare fordi man er med i Create.

Fordi troen på Jesus er grunnen for alt vi gjør i Søgne Misjonskirke, er forholdet til Jesus en viktig del av Create. Vi er kreative og står på scenen fordi vi ER elsket, ikke for å bli elsket! Vi står der fordi vi ER sett og kjent av ham som har skapt oss, ikke for å bli det. Selv om dette er grunnen i Create, er det ikke noe krav om å ha en personlig kristen tro for å bli med.

Målet med Create er å utvikle vår kreativitet på ulike områder, i samspill med hverandre, samtidig som vi lærer oss selv og Jesus bedre å kjenne. Her lærer vi å mestre, jobbe hardt for noe og å være rause med hverandre. Når roller fordeles ser vi på hvor godt deltakeren klarer å ta regi, om man passer til rollen som vurderes, samt hvor ofte deltakeren har stilt på øvelser.

Alder: 4. klasse til og med videregående.

Øvelser:

4.-7. klasse: Fredager kl.16.30-17.50

8. og oppover: Fredager kl. 18.00-19.30

Audition for nye deltakere: januar. Nøyaktig dato kommer.

Pris: 100 kr per semester for UNG-medlemmer, 150 kr uten medlemsskap i UNG.

Vippses til #651267 > Barnefestivalen

Kontaktperson: Hanna T. Bylund Severinsen - 91874704 - hanna@sognemisjonskirke.no

Create Create Create Create Create