Create

CREATE

En kreativ gruppe for 5. klasse t.o.m videregående

Create jobber først og fremst med teater, men også med sang, kulisser, kostymer og andre kreative uttrykk, alt etter hvor vi er i forhold til ulike prosjekter og fremføringer. Create er tett knyttet til Barnefestivalen og CREW, og har sine hovedforestillinger på Barnefestivalen i september hvert år. Målet er å ha to-tre mindre forestillinger i løpet av året i tillegg til dette, og de som ønsker det kan også bidra på Søgne Misjonskirkes Alle Sammen-gudstjenester.

Fordi troen på Jesus er grunnen for alt vi gjør i Søgne Misjonskirke, er forholdet til Jesus en viktig del av Create. Vi er kreative og står på scenen fordi vi ER elsket, ikke for å bli elsket! Likevel er det ikke noe krav om å ha en personlig kristen tro for å bli med.

Målet med Create er å utvikle vår kreativitet på ulike områder, i samspill med hverandre, samtidig som vi lærer oss selv og Jesus bedre å kjenne. Her lærer vi å mestre, jobbe hardt for noe og å være rause med hverandre. Når roller fordeles ser vi på hvor godt deltakeren klarer å ta regi, om man passer til rollen som vurderes, samt hvor ofte deltakeren har stilt på øvelser.

Alder: 5. klasse til og med videregående.

Audition for nye deltakere: Hver januar. (de som går i 4. kan også komme på audition i januar)

Pris: 100 kr per semester.

Vippses til #651267 > Barnefestivalen

Kontaktperson: Hanna T. Bylund Severinsen - 91874704 - hanna@sognemisjonskirke.no

Create Create Create Create Create