Create

CREATE

En kreativ gruppe for 4. klasse t.o.m videregående

Create jobber først og fremst med teater, men også med sang, kulisser, kostymer og andre kreative uttrykk, alt etter hvor vi er i forhold til ulike prosjekter og fremføringer. Vi har ulike prosjekter gjennom året, som deltakerne har mulighet til å delta på, som for eks. Alle Sammen-gudstjenester, Barnefestivalen og samarbeidsprosjekter med andre grupper og menigheter. Noen av prosjektene har vi audition til, dette gjelder først og fremst de som er i samarbeid med andre grupper/menigheter.

Fordi troen på Jesus er grunnen for alt vi gjør i Søgne Misjonskirke, er forholdet til Jesus en viktig del av Create. Vi er kreative og står på scenen fordi vi ER elsket, ikke for å bli elsket! Vi står der fordi vi ER sett og kjent av ham som har skapt oss, ikke for å bli det. Selv om dette er grunnen i Create, er det ikke noe krav om å ha en personlig kristen tro for å bli med.

Målet med Create er å utvikle vår kreativitet på ulike områder, i samspill med hverandre, samtidig som vi lærer oss selv og Jesus bedre å kjenne. Her lærer vi å mestre, jobbe hardt for noe og å være rause med hverandre. Når roller fordeles ser vi på hvor godt deltakeren klarer å ta regi, om man passer til rollen som vurderes, samt hvor ofte deltakeren har stilt på øvelser.

Alder: 4. klasse til og med videregående.

Øvelser:

4.-7. klasse: Fredager kl.16.30-17.50

8. og oppover: Fredager kl. 18.00-19.30

Inntak nye deltakere (dersom det er plass): Oktober 2022 - Januar 2023

Pris: 100 kr per semester for UNG-medlemmer, 150 kr uten medlemsskap i UNG.

Vippses til #651267 > Barnefestivalen

Kontaktperson: Hanna T. Bylund Severinsen - 91874704 - hanna@sognemisjonskirke.no

 

Create Create Create Create Create
Powered by Cornerstone