Ungdom

FRIKIRKELIG KONFIRMASJON

 

Er du konfirmant til høsten? Da bør du lese videre! Vi i Søgne Misjonskirke ønsker å bidra til å gi deg som konfirmant et godt grunnlag for veien videre gjennom livet, derfor har vi Tentro.

Tentro-konfirmantene er med på flere turer, noen gudstjenester og ungdomsarbeidet Garasjen. Det hele rundes av med en konfirmasjonsgudstjeneste 14. mai 2023, hvor Tentro-elevene står for hele gudstjenesten.

Du trenger ikke å være medlem av Søgne Misjonskirke for å konfirmere deg hos oss. Det er heller ikke noe krav om å være døpt. Her kan man komme som man er, uansett tro og kirkebakgrunn.

Les mer her

Garasjen

Fra og med 8. klasse og oppover

Vi tror det er viktig å ha et fellesskap hvor alle er invitert og hvor vi kan bli mer kjent med Jesus. Derfor har vi Garasjen. Kvelden består av undervisning, musikk, konkurranser og sosialt fellesskap. 

Hver fredag kl. 20.00 til ca. 24.00.

Vi har en årlig, frivillig medlemskontingent på 50,-. Vipps til #644154, Garasjen. Merk med fullt navn og fødselsdato. 

  Garasjen på Instagram 

 Garasjen på Facebook

 

Andre tilbud
8. klasse og oppover
Vi tror det er viktig å ha et fellesskap med noen nære venner. Derfor har vi Lifegrupper. Lifegruppene er mindre grupper på 6-10 ungdommer med 1-2 ledere, som samles regelmessig for å bli bedre kjent med hverandre og for å snakke om livet, troen og Jesus. Kontakt ungdomslederen vår hvis du vil bli med!
10. klasse og oppover
Har du spørsmål om tro, Jesus og Bibelen? Da er minibibelskolen noe for deg! Fra august til juni skal vi gå gjennom store deler av Bibelen annenhver onsdag etter 30/30 (partallsuker). Vi tror at undervisning og bedre forståelse av Guds Ord vil gi oss kjærlighet til Jesus og andre mennesker. BLI MED! Påmelding åpen i august.
Powered by Cornerstone