CREW

 

Crew er en ledergruppe for 8. klasse og oppover. Vi er den harde kjernen i Barnefestivalen og det er vi som jobber i kulissene for at Barnefestivalen skal gå som smurt. Etter Barnefestivalen er over, venter en overraskelsestur. Hvor? Vent og se, vent og se :)

CREW er gratis, men du må likevel melde deg på i forkant.

På grunn av Corona flyttes i år Barnefestivalen til 6.-7. februar 2021, og så håper vi på en helt vanlig, vill og fullsatt festival i september 2021 igjen!

 

Det finnes flere ulike CREW-grupper. Hvilken du blir med i avtaler vi på Crew-samlingene i forkant.

Smågruppe-CREW (SG): Under selve festivalen vil du som Crew lede en fast gruppe på 5-10 barn, enten alene eller sammen med en annen Crew, gjennom hele helgen. Du passer på at dine barn føler seg trygge og er der de skal være, når de skal være der. Hovedoppgaven til SG er å se barna, bry seg om de og få opp stemninga. Det er her vi trenger aller flest folk!

Som SG blir du også med som hjelpeleder på et Supervalg. Hvilket får du mandagen før festivalen. 

Du kan lese mer om Supervalg og annen generell info om Barnefestivalen her

Praktisk Crew (PC): Som PC får du hjelpe med de praktiske oppgavene før og under festivalen. Det kan for eksempel være å bygge opp scenen, rigge kulisser, stoler og bord eller lage skilter og utstyr vi trenger til de ulike gruppene. Tidspunkt må vi avtale etterhvert, når vi vet mer om hvilke oppgaver du får. Begrenset antall plasser!

Scene Crew (SC): Scene Crew er med og lager show på og rundt scenen. Du kan være både Scene Crew og Smågruppe-Crew, men hovedoppgaven vil være smågruppen din. Som Scene Crew må du regne med noen ekstra øvelser utover de obligatoriske samlingene. NB! Begrenset antall plasser!

Tech Crew (TC) er en fast gruppe som vi jobber med året rundt. Denne gruppa må man søke om å bli med i da det er meget begrenset hvor mange vi kan ta inn. 

 

CREW-ledertrening begynner før festivalen. Du må delta på minst to av disse samlingene for å kunne være med under selve festivalen. Overraskelsesturen er kun for de som har deltatt på minst to av de obligatoriske samlingene. Smågruppe-Crew må delta hele helgen.

 

Datoer

(Eksempel fra 2019)

30. August, Fredag kl 18:30-20:00 i SMK

6. September, Fredag kl 18:30-20:00 i SMK

9. September, Mandag kl 18:30-19:30 i SMK

13.-15. September (Obligatorisk!), fredag-søndag

Oktober - Overraskelsestur som takk for hjelpen

 

Powered by Cornerstone